BN Greensolutions is van start

Vandaag, dinsdag 9 juni 2020, is een gedenkwaardige dag. Het is de dag dat BN Green Solutions officieel aan de bak kan.

Al tijden bruisten de oprichters van de ideeën. Er moest een plek komen waar ondernemers, maar ook particulieren, met hun energie-plannen terecht zouden kunnen. Eén bedrijf waar je al je plannen worden uitgevoerd. De eerste werktekeningen, de uitvoering van het werk, maar ook eventueel de financiering. En alles vanuit één aanspreekpunt.

En dat er behoefte was aan zo’n bedrijf was duidelijk. De doorsnee ondernemer houdt zich toch liever bezig met zijn of haar corebusiness. Wanneer je je dan ook nog eens bezig moet houden met de energietransitie is het fijn als er iemand je daarmee kan helpen. Iemand die weet welke LED-lampen geschikt zijn voor kantoorverlichting, of welke vergunningen moeten worden aangevraagd voor laadpalen voor de elektrische bedrijfswagens, of hoeveel zonnepanelen er op het dak kunnen worden geplaatst… En, niet onbelangrijk, hoe de hele operatie het best gefinancierd kan worden. Want niet iedereen heeft zo het geld paraat om alle energieplannen uit te voeren, waardoor er vaak wordt gekozen voor ‘goedkopere’ oplossingen, die uiteindelijk toch duurder uitpakken.

 

R.O.O.F.-top

BN Green Solutions speelt hier op in met het Full Service R.O.O.F.-top pakket. Dat is een ècht Ontzorging service pakket, waarmee je ook na installatie verzekerd bent van preventief en correctief onderhoud. Door op deze manier te werk te gaan, kan BN Green Solutions garanties bieden waar wij achter staan en waarvan wij weten dat we ze de komende 15 tot 20 jaar kunnen blijven bieden.

De opdrachten liepen al even binnen, maar vanaf vandaag mogen Nico van Dijk en Bob Platvoet eindelijk van start. De oprichters van BN Green Solutions zijn beide doorgewinterde ondernemers in Duurzaamheid. De papieren zijn ondertekend, het bedrijfspand ingericht, en ze hebben er zin in.

BN Green Solutions is van start.

Spread the love