Een eigen oplaadpaal loont!

Een oplaadpaal kan je leasen bij BN Green Solutions

Elektrisch rijden is in opmars. Over tien jaar mogen er, als het aan het kabinet ligt, alleen nog nieuwe auto’s worden verkocht die geen uitlaatgassen meer uitstoten. Dat betekent dat er in die tijd heel hard gewerkt moet worden aan het beschikbaar maken van voldoende oplaadpunten zodat niet iedereen hoeft te zoeken naar een oplaadpaal. 

De overheid heeft initiatieven om het aantal laadpunten flink uit te breiden. Maar uiteraard kunt u ook voor een eigen oplaadpunt kiezen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, maar gemiddeld genomen, verdien je de aanschaf- en aanlegkosten in ongeveer een jaar weer terug in vergelijking met het rijden op benzine. Ook in vergelijking met een openbare oplaadpaal zijn de kosten er binnen een paar jaar wel uit. Helemaal wanneer u ook nog uw eigen stroomvoorziening hebt door bijvoorbeeld zonnepanelen.

Oplaadppunt leasen?

Benieuwd wat de kosten en de ROI zijn voor uw eigen oplaadpaal? En wat wij kunnen betekenen in de subsidie verstrekking? Of wat onze mogelijkheden zijn voor financiering of lease-contracten? Stuur dan een mail naar info@bngreensolutions.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hier leest u een artikel van Rijksoverheid over aanleg laadpalen.

Spread the love