BN Green Solutions kiest voor SolarWatt

Uw garantie voor topkwaliteit zonnepanelen

Als regisseur van duurzame energieoplossingen moeten wij vaak zonnepanelen installeren bij bedrijven en particulieren.  De keuze in de verschillende mogelijkheden en prijsklassen is groot. Je wilt natuurlijk een product leveren dat een lange levensduur heeft én een hoog rendement. Om dit te kunnen waarborgen heeft BN Green Solutions besloten te kiezen voor de nieuwe generatie zonnepanelen van topkwaliteit met glas-glas constructie van SOLARWATT, een toonaangevend Duits bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring als zonne-energie pionier.

Met het statement ‘Power to the people’ produceren ze topkwaliteit systemen voor zonne-energie en elektriciteitsopslag. Misschien niet het goedkoopste in aanschaf. Maar wél met een rendement dat 25% hoger is dan conventionele panelen. Bovendien zijn ze, mede door de constructie van glas-op-glas uitermate sterk. Dat resulteert in een 33% langere levensduur waardoor je op den duur dus veel voordeliger uit bent.

Hoge eisen van SOLARWATT

Om hun kwaliteitszonnepanelen te laten voldoen aan de hoge eisen die SOLARWATT zelf gesteld heeft, laten ze hun panelen testen volgens DIN EN of de I.E.C. (International Electrotechnical Commission) criteria. Uit deze testen blijkt dat de panelen zeer weers- en hittebestendig zijn. De Glas-Glas panelen zijn uitstekend bestand tegen fikse hagelbuien, zonder microcracks als gevolg. Niet onbelangrijk, als je bedenkt dat er steeds meer extreme buien over ons land gaan.
Ook de vuurtest bleek geen schade aan de Glas-Glas zonnepanelen op te leveren.

Garantie en PID-test

Door de uitstekende constructie en de hoogwaardige producten durft SOLARWATT garantie te bieden op haar producten van maar liefst 30 jaar! En dit niet alleen op de productkwaliteit, maar ook op de prestatie. De panelen zijn 100% PID-vrij. Oftewel, er is geen ‘Potential Induced Degradation’, geen negatieve weersinvloeden op de verbindingen en zonnecellen en dus een betere opbrengst, met name op langere termijn. Met recht zonnepanelen van topkwaliteit!

De Glas-Glas Zonnepanelen van SOLARWATT getest door De Consumentenbond: zeer goed

BN Green Solution levert hoogwaardige glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT uit Duitsland

Bekijk waarom wij werken met kwaliteits zonnepanelen in glas-glas constructie

Glas-Glas panelen van solarwatt, made in Germany

Spread the love